Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за информация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба за информация

Здравейте.
    От няколко дена имам Алфа 146, но все още не са оправени документите и не съм я взел.
    Като я подкарам сигурно ще питам разни неща и аз
    За момента еднственото нещо е че ми направи впечатление задната седалка. Дясната част, която не пада седи малко по- ниско от останалата.
    Това нормално ли е или има някакъв дефект?
    Нямах възможност това да го огледам и сега се чудя дали е поправимо, ако е нещо счупено.
    Иначе май ще стана фен на тази марка както усещам и нямам търпение да я взема.
    Мерси за инфото, ако има такова
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

И малката и голямата част падат Честито за покупката По принцип трябва да са на едно ниво зависи какво имаш предвид точно
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мерси
      Просто дясната седалка, която е самостоятелна седи по-ниско. Не е на една плоскост с останалите. ОК Ще го разгледам като я взема в понеделник
      Смятам че е поправимо.
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

честито за покупката, а да не ти пука за задната седалка нали ти седиш отпред.
        прегледай си добре ходовата част и двигателя, и смело давай напред
        Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Точно по този повод исках до попитам. Понеже още хич не съм ориентиран, а вие сте супер наясно с нещата, бихте ли ме насочили къде да отиде за проверка на двигателя и ходовата част. Сигурно много сте говорили по тази тема, ама за последно ако може
          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Забравих да попитам и следното. По принцип пипат ли се Алфите или мога да я държа на улицата вечер?
            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Коки, моята я разбиха преди два дни! А я имам само от 2 месеца!
              Да ти кажа че в блока ми на партера е районното управление а колата беше под прозорците им!!!!!!
              Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Първоначално публикувано от koki
                Забравих да попитам и следното. По принцип пипат ли се Алфите или мога да я държа на улицата вечер?
                E, ako нещо я пипнат то ще е заради CD-плеър или за нещо от вътре (шанс като за всяка друга кола) - иначе алфите не са толкова разпространени за да ти смъкват да речем като на Голфовете - халогени , предни решетки и т.н.т Джантите ни не стават за ФауВе, Опел, БМВ, Ауди - и от там щанса да пипат е по малък
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Стига бе! Дано да е инцидентно
                  Съжалявам!
                  Значи май за паркитг ще трябва да се мисли.
                  Аз досега имах Ситроен и нямах грижи. Девет години си държах документите в жабката непрекъснато.
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Незнам не ми бяха звалили музиката дори, разбили малко триъгално стъкло и свалили прозореца с манивелата! Вътре беше кал и стъкла, жабката отворена сенниците свалени какво са търсили незнам!
                    Може и някой да ги е подплашил
                    Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Точно по този повод исках до попитам. Понеже още хич не съм ориентиран, а вие сте супер наясно с нещата, бихте ли ме насочили къде да отиде за проверка на двигателя и ходовата част. Сигурно много сте говорили по тази тема, ама за последно ако може
                      Понеже май този въпрос се разми в темата, та аз пак да попитам...
                      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Aми иди във Ванто трейд. Има им координатите в Общ технически раздел. Има важна тема с адреси и телефони на сервизи.
                        Ако си от София де.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мерси. Попитах, понеже гледах, че спрягате разни хора от клуба и си помислих, че може би се занимават с тази дейност. OK Утре и оправям номерата и ще я разходя по сервизите
                          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

А, само да попитам. Този клубен сервиз на Алфа, изисква ли се някякво членство или може свободно да се ходи там?
                            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

А, само да попитам. Този клубен сервиз на Алфа, изисква ли се някякво членство или може свободно да се ходи там?
                              Няма членство, но се обади предварително за да се разбереш кога да отидеш.....
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X